webbmaster

ungdom

S:t Eskils Katolska Ungdomsförening

Ungdomsgruppen riktar sig till alla från konfirmationsålder och upp till unga vuxna. Tanken är att alla unga i församlingen ska få möjlighet att träffa andra i sin egen ålder som delar samma tro. Det är viktigt att fortsätta att fördjupa sin tro även efter konfirmationen och att kunna göra det i en trygg miljö. Vi anordnar träffar några gånger i månaden och åker även till andra församlingar för gemensamma aktiviteter. Ungdomarna själva har möjlighet att vara med och planera våra träffar. Vi erbjuder allt från föreläsningar, diskussionskvällar till bowling och resor. Målet är att hitta en balans mellan roliga aktiviteter och möjligheten att växa i tron tillsammans.

http://www.facebook.com/#!/groups/200052253399558/?fref=ts

Vi behöver fler ungdomar, tveka inte att komma, Vi väntar på just dig!


Hjärtligt välkomna!

Gå med i vår Facebookgrupp S:t Eskils ungdomsgrupp för att ta del av aktuella händelser.

SEKUF är en lokalförening inom riksförbundet Sveriges Unga Katoliker (SUK). För att bli medlem i SEKUF gå in på www.suk.se under fliken medlemskap. Det är gratis att bli medlem och du får en tidning fyra gånger per år. Läs mer vad som ingår på hemsidan.

Rapport - Ungdomsresan till Rom

 

Hjälp våra ungdomar!
Är Du intresserad av ungdomar och leda aktiviteter med och för dem?
Ta kontakt med kyrkoherden
Tel. 019 - 611 13 60.
 

[Välkommen] [Aktuellt] [Församling] [Gudstjänster] [Expedition] [Ungdom] [Trosundervisning] [Vår kyrka] [Aktiviteter] [Kör] [Församlingshjälpen] [Vår tro] [Länkar] [Kontakt] [Katekesundervisning]

Copyright © 2017 S:t Eskils Katolska Församling Örebro